tirsdag den 4. september 2012

Chokoladekage med daim på toppen

Var lige forbi bloggen "Cute Carbs", og faldt så over denne opskrift. Synes billederne ser så lækre ud, at jeg syntes at jeg ville lave et indlæg med opskriften og billederne! - og opskriften er ikke engang komplikeret! (-;

Photobucket
 
Du skal bruge:
(14-16 personer)

300 g chokolade
100 g farin
3 dl mælk
200 g smør
6 æg
300 g sukker
2 tsk vaniljesukker
300 g mel
2 tsk bagepulver


Sådan gør du:
  • Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme. Og lad det køle af
  • Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en luftig og lys masse
  • Rør den smeltede chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og bagepulver
  • Bag kagen i en bradepande (34 x 22 cm) ved 165 grader i 35-40 minutter
Photobucket
 
Sådan laver du kaffe-frosting(glasur):
300 g flormelis
3 spsk blødt smør
2 tsk vaniljesukker
4 spsk stærk kaffe

  • Pisk alle ingredienserne sammen til en jævn masse
  • Smør kaffefrosting over den kolde kage, og drys hakket Daim over
Skær kagen i små firkanter inden servering.


ENJOY!!! (-:

Ingen kommentarer: