(14-16 personer)
300 g chokolade
100 g farin
3 dl mælk
200 g smør
6 æg
300 g sukker
2 tsk vaniljesukker
300 g mel
2 tsk bagepulver
Sådan gør du:
- Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme. Og lad det køle af
- Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en luftig og lys masse
- Rør den smeltede chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og bagepulver
- Bag kagen i en bradepande (34 x 22 cm) ved 165 grader i 35-40 minutter
Sådan laver du kaffe-frosting(glasur):
300 g flormelis3 spsk blødt smør
2 tsk vaniljesukker
4 spsk stærk kaffe
- Pisk alle ingredienserne sammen til en jævn masse
- Smør kaffefrosting over den kolde kage, og drys hakket Daim over
ENJOY!!! (-:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar