Opskriften kan i finde her: opskrift på kanelkage
Jeg vil lige skrive opskriften ned for jer (-:
Til 12 personer i en form:
Ingredienser:
Dej:
125 gram Smør
400 gram Sukker
400 gram Hvedemel
4 tsk. Kanel, stødt
2 tsk. Natron
5 dl. Kærnemælk
Glasur:
50 gram Smør
250 gram Flormelis
2 tsk. Vanillesukker
1 spsk. Kakao
4 spsk. Kaffe færdiglavet
Fremgang:
Den smeltede smør og sukker røres sammen. Mælken røres i. De øvrige ingredienser tilsættes.
Hæld dejen i en bradepande ca. 23x33 cm.
Bag kagen ved 200 grader i 30 minutter (jeg plejer at give den lidt mindre).
Glasuren røres sammen i en gryde over varmen og smøres på, når kagen er afkølet.
Billedet er fra hjemmesiden.
Bon appetit og held og lykke! (-;
Ingen kommentarer:
Send en kommentar