tirsdag den 6. november 2012

Vilde idéer, pister i Randers

Jeg læste lige en lidt vild artikel i Randers Amtsavis. Danski er kommet på den vilde idé, at de vil bygge en kæmpe skidome bag ved Randers Regnskov, altså ved Gudenåen.

Citat fra avisen: "Regnskoven kan få en kæmpe som nabo, hvis en imponerende ambition om en kæmpe skidome føres ud i livet. Domen skal bestå af tre buer med tre kilometer pister, der tilsammen har en radius på hele 700 meter, og den største bliver på midten 110 meter høj og kommer derved til at rage langt langt over den største af Regnskovens kupler.

Det er Danski, der står bag ideen, og når man ser de futuristiske billeder af kæmpebyggeriet, der går på tværs af Gudenå, kunne man få den tanke, at Danski forsøger sig med et ambitiøst reklamestunt nærmere end et realistisk projekt. Ifølge Simon Oscar Andersen, brandmanager hos Danski, er det dog langt fra tilfældet.»Det er absolut ikke et reklamestunt. Selve idéen med en ski-dome har været på tale mange gange i Danmark, men er, især på grund af høje driftsomkostninger, ikke blevet ført ud i livet,« siger Simon Andersen."

Klik selv ind på dette link: Skipark Randers, for at læse mere (-:



 

Ingen kommentarer: